Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd telah dibina pada tahun 2002 dan terletak di Zon Ekonomi Khas Bowang, wilayah Anhui.

Ia telah didaftarkan RMB 0.21 bilion, menduduki 120,000.000 meter persegi dengan lebih daripada 400 pekerja dan terdiri daripada pengendali mesin terlatih dan berkelayakan serta juruteknik pemasangan yang disokong oleh kakitangan jurutera dan pereka pengalaman, dan menjadikannya salah satu pengeluar logam kepingan terbesar. fabrikasi jentera di China.

Kami berdedikasi untuk R&D dan pembuatan peralatan pemprosesan tahap sederhana atau tinggi dan garis penekan untuk mesin penebuk kepingan, ricih guillotine hidraulik, mesin lentur brek tekan dan mesin pemotong laser gentian plat logam. Zhongrui bukan sahaja berkontrak peringkat AAA dan menepati janji dalam perusahaan, tetapi juga lulus pensijilan ISO9001 dan pensijilan CE.

Dengan pembangunan dan pengumpulan bertahun-tahun, kami terus mengukuhkan penyelidikan dan pembangunan produk baharu, memperkenalkan teknologi cnc yang berasal dari Itali dan Jerman. Brek tekan CNC, mesin pemotong laser gentian CNC yang kami hasilkan telah mencapai rasa sebenar kawalan automatik CNC dan meningkatkan produktiviti dengan banyak.

Untuk mengawal kualiti dengan ketat dan untuk memastikan kepuasan pelanggan, syarikat mencapai produk dengan kawalan ketat dari reka bentuk, proses pembuatan, pemeriksaan sehingga keseluruhan penghantaran mesin, pemasangan dan perkhidmatan.

Zhongrui akan terus berdaya usaha dalam semangat korporat "kredit, kerjasama, pragmatisme dan inovasi dan Ikhlas berharap untuk membuat kemajuan bersama-sama dan bersama-sama mencipta kecemerlangan dengan rakan-rakan dari semua kalangan.

kenapa pilih kami

Lebih Daripada 20 Tahun Lebih Daripada 20 Tahun
Anhui Zhongrui Machine Manufacturing Co., Ltd telah dibina pada tahun 2002.
Sijil Mesin Berkualiti Tinggi Sijil Mesin Berkualiti Tinggi
Kontrak peringkat AAA dan menepati janji dalam perusahaan, telah lulus pensijilan sistem pengurusan kualiti ISO9001, standard Eropah CE, lesen produk eksport FDA, eksport ke Eropah pensijilan CE wajib, produk dieksport ke hak untuk diri sendiri.
Pasukan Teknikal Pasukan Teknikal
Dengan lebih daripada 400 pekerja, termasuk kakitangan teknikal pertengahan dan kanan menyumbang 60%. Ia terdiri daripada pengendali mesin terlatih dan berkelayakan serta juruteknik pemasangan yang disokong oleh kakitangan jurutera dan pereka yang berpengalaman, dan juga mengupah pakar selama bertahun-tahun sebagai penasihat teknikal pengeluaran.
Pasukan R&D Pasukan R&D
Pada masa ini mempunyai 20 paten yang dibenarkan, termasuk 3 paten ciptaan.

Maklum balas pelanggan

Pameran

Pameran