Zhongrui bukan sahaja menumpukan pada mesin berkualiti tinggi, tetapi juga menyediakan perkhidmatan selepas jualan yang memuaskan seperti di bawah:
Latihan untuk memasang (3 pilihan):

A. Kami akan membekalkan mesin dengan video latihan dan manual pengguna dalam bahasa Inggeris untuk pemasangan, operasi, penyelenggaraan dan penyelesaian masalah, dan akan memberikan panduan teknikal melalui e-mel, faks, telefon/MSN/ICQ dan sebagainya, apabila anda menghadapi beberapa masalah pemasangan, menggunakan atau melaraskan.
B. Anda boleh datang ke kilang zhongrui untuk latihan. Kami akan menawarkan panduan profesional. Latihan bersemuka secara langsung dan berkesan. Di sini kami telah memasang peralatan, semua jenis alat dan kemudahan ujian. Masa Latihan: 3~5 hari.
C. Jurutera kami akan melakukan perkhidmatan latihan arahan dari pintu ke pintu di tapak tempatan anda. Kami memerlukan bantuan anda untuk menangani formaliti visa, perbelanjaan perjalanan prabayar dan penginapan kepada kami semasa perjalanan perniagaan dan tempoh perkhidmatan sebelum penghantaran mereka. Adalah lebih baik untuk mengatur penterjemah untuk kedua-dua jurutera kami semasa tempoh latihan. Masa Latihan: 7 hari.