Sama ada harga mesin boleh lebih diskaun?
1. RAYMAX sentiasa menyediakan mesin berkualiti tinggi, seperti yang kita tahu, pasaran luar negara lebih penting dan sukar daripada pasaran domestik kerana kos masa komunikasi selepas jualan, Jadi sentiasa, mesin kami mempunyai standard kualiti yang mencukupi untuk memastikan mesin boleh berfungsi lebih daripada tempoh jaminan sebenar. Dengan cara ini, kami akan menjimatkan banyak dan berfikir terlebih dahulu untuk pelanggan.

2. Sebenarnya RAYMAX juga memikirkan tahap harga kami, kami pasti memberikan kualiti=harga dan harga=kualiti, harga yang sepadan dan boleh diterima oleh pelanggan dan tahan lama untuk mesin kami. Kami mengalu-alukan rundingan anda dengan kami dan mendapat kepuasan yang baik.

Bolehkah saya menghantar sampel untuk diuji? Adakah anda mempunyai bayaran ujian atau tidak
Ya, jika anda boleh menghantar sampel kepada kami, ia akan menjadi lebih baik. Untuk ujian, kami perlu menyesuaikan mengikut produk anda,
jadi kos acuan akan berada di akaun anda, sudah tentu acuan itu milik anda.
Terma pembayaran?
T/T, L/C, Western Union, Paypal, Pembayaran Selamat Alibaba dll.
Bolehkah kami menjadi ejen anda?
dialu-alukan, kami sedang mencari ejen global. kami akan membantu ejen meningkatkan pasaran, dan membekalkan semua perkhidmatan seperti masalah teknikal mesin atau masalah selepas jualan lain, sementara itu, anda boleh mendapat diskaun dan komisen yang besar.
Apa-apa faedah yang boleh kami perolehi jika memperkenalkan pelanggan baharu kepada anda?
Ya, sudah tentu, beberapa hadiah yang anda akan dapat, dan komisen mengenai jumlah pelanggan baharu.
Bagaimana dengan dokumen selepas penghantaran?
Selepas penghantaran, kami akan menghantar semua dokumen asal kepada anda melalui DHL termasuk Senarai Pembungkusan, Invois Komersial, B/L dan sijil lain seperti yang diperlukan oleh pelanggan.
Adakah anda mengatur penghantaran untuk mesin?
Ya, untuk harga FOB atau CIF, kami akan menguruskan penghantaran untuk anda. Untuk harga EXW, pelanggan perlu menguruskan penghantaran sendiri atau ejen mereka.
Berapa lama masa penghantaran?
Untuk mesin standard, ia akan menjadi 15 hari bekerja; Untuk mesin bukan standard dan mesin tersuai mengikut keperluan khusus pelanggan, ia akan menjadi 30 hari
Bolehkah anda mengaturkan tiga puluh pemeriksaan pra-penghantaran pihak
Pemeriksaan pra-penghantaran: Pemeriksaan pra-penghantaran pembekal adalah muktamad; pemeriksaan pra-penghantaran oleh Pihak ketiga ke atas kos pembeli.
Adakah anda menguji semua barangan anda sebelum penghantaran?
J Ya, kami mempunyai ujian 72 jam sebelum penghantaran dan menghantar video atau gambar ujian kepada pelanggan untuk rujukan
Apakah syarat pembungkusan anda?
Pembungkusan: pakej eksport yang layak sesuai untuk pengangkutan kontena.
Kes kayu, palet besi, filem plastik dll.
Semasa penghantaran, jika terdapat kerosakan pada produk, bagaimana anda mendapatkan penggantian?
Pertama, kita harus menyiasat sebab yang menyebabkan kerosakan. Pada masa yang sama, kami akan menuntut insurans sendiri atau membantu pembeli.

Kedua kami akan menghantar penggantian kepada pembeli. Orang yang bertanggungjawab untuk kerosakan di atas akan menanggung kos penggantian.

Adakah jurutera tersedia untuk menyediakan perkhidmatan di luar negara?
Ya, kami akan menyediakan pemasangan dan pentauliahan percuma, juga latihan percuma.
Bagaimanakah kami boleh memberikan anda perkhidmatan yang cekap (penyelesaian pemprosesan logam):

Terdapat Tiga Langkah seperti berikut:

1. Kumpulkan keperluan anda berdasarkan situasi kerja sebenar anda.

2. Analisis maklumat anda dan berikan maklum balas kami.

3. Menawarkan pilihan berdasarkan keperluan khusus anda. Sebagai contoh, reg. produk standard, kami boleh menawarkan cadangan profesional; reg. produk bukan standard, kami boleh menawarkan reka bentuk profesional.

Bagaimanakah saya boleh memilih mesin yang paling sesuai?
Sila beritahu saya spesifikasi anda, kami boleh memilih model terbaik untuk anda, atau anda boleh memilih model yang tepat. Anda juga boleh menghantar lukisan produk kepada kami, kami akan memilih mesin yang paling sesuai untuk anda.
Apakah tempoh jaminan anda?
Tempoh jaminan kualiti produk RAYMAX ialah 24 bulan dari tarikh kapal pada B/L. Dalam tempoh jaminan, kami akan menyediakan alat ganti tanpa sebarang caj sekiranya terdapat percanggahan kualiti yang disebabkan oleh kami. Jika kerosakan disebabkan oleh operasi pengguna yang salah, kami akan menyediakan alat ganti kepada pelanggan pada harga kos.
Bagaimana dengan pembuatan anda di China?
RAYMAX terletak di Bandar Maanshan, bandar Bowang wilayah Anhui yang merupakan kawasan terkemuka di China dan juga di seluruh dunia sebagai pusat mesin penyelesaian plat logam. Kami telah bekerja kira-kira 18 tahun dalam bidang ini dan secara keseluruhannya mempunyai kira-kira 300 kakitangan. Pengalaman yang kaya dalam bidang ini dengan sokongan teknikal profesional dan perkhidmatan berorientasikan.
Bagaimana dengan kualiti mesin anda? Kami bimbang tentang kualiti.
RAYMAX ialah jenama matang di CHINA, kilang itu dibina pada tahun 2002, melalui penyelidikan 18 tahun kami dalam teknologi, reka bentuk kami termasuk struktur dan keselamatan terperinci dan ketepatan telah meningkat dengan pesat, dan boleh memadankan semua piawaian CE dan piawaian yang lebih ketat. Pengedar mesin kami di seluruh dunia ke kira-kira 50 negara di mana terdapat industri plat logam, terdapat mesin yang cemerlang. Dan di mana terdapat mesin kami, terdapat reputasi yang baik dan kepuasan pengguna terminal