Di RAYMAX matlamat utama kami adalah untuk menawarkan perkhidmatan dan sokongan berkualiti yang layak diterima oleh pelanggan kami. Kakitangan perkhidmatan dan rangkaian pengedar kami yang berdedikasi menikmati nisbah juruteknik kepada mesin yang tiada tandingan untuk memastikan tindak balas yang tepat pada masanya.

RAYMAX telah diasaskan pada tahun 2002, pengeluar mesin kerja logam kepingan pertama di China.

Pengeluaran pertama RAYMAX ialah mesin pemotong lembaran manual. Hari ini RAYMAX dengan bangganya menawarkan pelbagai jenis produk dalam industri kerja logam kepingan.

RAYMAX dengan kapasiti pengeluaran mesin tahunan 2000, di kawasan seluas 120,000.000 meter persegi, ialah syarikat pengeluar mesin kerja logam kepingan terbesar di seluruh dunia.

Perkhidmatan

RAYMAX sedang berusaha dan melabur secara berterusan dalam pekerja dan pengeluarannya untuk mencapai kejayaan yang lebih baik, teknologi yang lebih baik dan persekitaran yang lebih baik dengan 450 pekerjanya. Syarikat itu menyasarkan untuk menjadi berkesan dalam penambahbaikan masa depan pelanggannya dan berkongsi idea besar dengan menawarkan teknologi terkini dalam keadaan paling kompetitif dan meramalkan keperluan masa depan mereka.

RAYMAX ialah nama jenama bertaraf dunia yang menyediakan teknologi dunia kepada pelanggannya di 92 negara dan berkembang bersama mereka.