Kelebihan Inovatif

Di RAYMAX, kami berbangga dengan keupayaan kami untuk berinovasi. Kami mencipta teknologi baharu, menambah baik proses pembuatan dan memperkenalkan produk yang tidak pernah dilihat sebelum ini ke pasaran. Pasukan kami dapat meningkatkan prestasi keseluruhan, sambil kekal kurus dan cekap. Inilah sebab mengapa kami menjadi peneraju dalam industri kami.

Walaupun penting bagi kami untuk terus memajukan industri secara keseluruhan ke hadapan, pelanggan kami tetap menjadi keutamaan nombor satu kami. Untuk memastikan pelanggan kami berpuas hati sepenuhnya, kami hanya menawarkan produk berkualiti tinggi dan kakitangan sokongan yang berdedikasi.

Proses pengeluaran

Perkara Sokongan Pelanggan

Pelanggan kami berhak mendapat yang terbaik, itulah sebabnya kakitangan sokongan RAYMAX berdedikasi untuk memastikan anda sentiasa berpuas hati, sama ada anda seorang sekutu yang bekerja dengan kami atau pengguna akhir produk kami. Dan dengan nisbah juruteknik-ke-mesin yang tinggi, pelanggan kami pasti akan menerima respons pantas daripada pasukan penjagaan pelanggan kami.

Walaupun masa tindak balas yang cepat adalah penting, perkara yang benar-benar membuatkan kakitangan sokongan kami menonjol adalah pengetahuan dan pemahaman mereka tentang produk kami. Apabila anda menghubungi kami tentang masalah yang anda hadapi, anda akan menerima maklum balas terpelajar daripada wakil kakitangan sokongan yang mengambil berat tentang RAYMAX dan cara pelanggannya dilayan.

Rangkaian Produk Kami

RAYMAX memfokuskan pada empat kelas produk utama: brek tekan, gunting hidraulik, mesin pemotong laser dan penekan tebuk. Produk yang kami tawarkan dalam setiap kelas ini adalah teratas berbanding dengan industri yang lain. Kualiti kami adalah hasil daripada bahan yang kukuh, reka bentuk yang bijak dan kawalan intuitif, bersama-sama dengan pilihan dan alat tambah tambahan yang boleh digunakan untuk mengubah suai mesin agar sesuai dengan keperluan anda.

Sijil